Viime viikonloppuna riitti hommaa. Perjantaina ja lauantaina oli aluevalmennus ja sunnuntaina sitten kisat.

Edi pystyi onneksi majoittumaan perjantain ja lauantain välisen yön taas "Lollin" tallilla, niin ei tarvinnut sitä kuskata edes takaisin. Valmennus sujui ihan hyvin. Perjantaina harjoiteltiin radan osia ja suhteutettuja välejä, niin suoralla kuin kaarteessa. Hevonen oli vähän epävarma hypyissään, mutta oli kuitenkin kuuliainen. Lauantaina vuorossa oli rataharjoitukset. Ensimmäisen suorituksen aikana Edi tuntui vieläkin varovaiselta. Toisen radan aikana Edi sitten syttyi ja suoritti loppuradan vauhdikkaalla tyylillään! :) Valmennus siis tuotti taas tulosta!

Sunnuntaina kilpailukausi 2009 starttasi Kylmän ratsastustallilla seuraestekisojen merkeissä. Ilmoittauduin kilpailuihin työpaikkani kahdella hevosella, koska Edi sai huilia rankan valmennuksen jälkeen. Ratsuinani olivat Reivilän Veijari (Retu) ja Eetu-Edvard (Eetu).

Eetulle kyseessä oli ensimmäiset ratsatuskisat. Raveissa se on kuitenkin juossut 120 starttia, eli ihmiset ja melu oli sille tuttua. Lämmittelyssä Eetua hieman pelotti uusi maneesi (ratsastushalli), mutta suoritti itse radan luottavaisin mielin. Harmillisesti sarjaesteen B-osalta tuli kaksi tottelemattomuutta, eli suorituksemme hylättin :( Eetu siis ohitti kyseisen esteen väistämällä sivuun. Hieno suoritus kuitenkin ensikertalaiselle!

Retu vanhana kisakonkarina tiesi mitä tuleman pitää. Lämmittelyssä Retu oli tosi reipas ja se heittikin muutamia ilopukkeja, vaikka kotioloissa on todella laiska! Riehuminen kostautui sitten itse radalla... Retun kunto alkoi jo loppua lämmittelyn iloittelun takia ja suoritimmekin radan todella HITAASSA laukassa! :) Retu kuitenkin hyppäsi esteet puhtaasti ja sijoituimmekin luokassamme kolmansiksi!?! Mahtava suoritus Retulta: hitaasti, mutta varmasti! ;)